STILTE EN MEDITATIE DAG 

 

Wanneer:                   Zaterdag 8 april van 10 uur tot 17 uur   

Locatie:                     De Vroente, Putsesteenweg 129 in Kalmthout                       

Meenemen:               pen en papier, lunch, drinken en aangepaste kledij

Bijdrage:                   45€ contant voldoen voor aanvang of inschrijven via

Link naar hipsy:        inschrijving online

 

Deze dag is er om volledig bij jezelf te komen waarbij we aandacht schenken aan de stilte, vertraging, verdieping, ademhaling en rust.

 

Voor wie?

 

Een dag volledig in stilte, in je werkelijk zijn komen en afstand nemen van de dagelijkse bezigheden. Ervaren wie je werkelijk bent en wat voor jou belangrijk is. Op zoek naar jouw werkelijke essentie, jouw antwoorden, jouw vrijheid en jouw innerlijke warmte

 

Adem

 

Onze adem is een kostbaar instrument dat ons veel kan helpen om blokkades op te ruimen en meer vanuit vertrouwen te leven. Met een optimale ademhaling kan je een gezonder en meer ontspannen leven bereiken.

Ademen en stilte brengen je dieper bij je innerlijke zelf. Je komt meer los van je gedachten en hiermee versterk je het contact met je lichaam.

Dit bereiken we via meditatie, een bodyscan, meditatief wandelen en trage bewegingen.

 

De Kalmthoutse heide

 

De dag gaat door op de heide in Kalmthout. Een uitgestrekt natuurgebied waar ruimte kan gevonden worden voor rust en stilte. Dit natuurgebied verbindt België met Nederland. De lente brengt in de natuur fris groen en leven. Een uitgesproken moment om tijd te nemen en te genieten van alles wat deze periode ons brengt.