STILTEDAG-PELGRIMTOCHT

Een dag om te onthaasten en te herbronnen op de heide

 

Locatie:          De Vroente, Putsesteenweg 129 in Kalmthout

Bijdrage:      ?

                          

Meenemen:  Wandelschoenen, aangepaste kledij,      eventueel regenkleding, 

                            comfortabele rugzak met voldoende drinken en eten 

Wanneer:      Zaterdag 14 mei om 10u00. Verzamelen vanaf 9u50.

                           Wees op tijd,  dan geef je jezelf de kans om rustig aan te komen.

                           Einde wandeling verwacht rond 17u00.

 

De maatschappij vraagt soms veel energie en verantwoordelijkheden. Vaak leven we op een automatische piloot. Zonder dat we het merken, geraakt onze batterij langzaam leeg. De natuur is een oplaadpunt die ons opnieuw kan helpen om te onthaasten en te herbronnen.

Tijdens de pelgrimtocht gaan we de stilte op een dieper niveau ervaren. Het tempo ligt laag en er zal regelmatig gestopt worden.  Op deze manier kunnen we echt thuiskomen in onszelf.  De natuur helpt  om dichter bij ons gevoel te komen. Onze zintuigen worden actiever en dit maakt dat we op een bewuste manier gaan genieten van de omgeving.

De natuur, rust en stilte transformeren de hersencellen en bezorgen ons een heldere verrijkende blik op het leven. Antwoorden op vragen kunnen hierdoor makkelijker doorstromen. Hierdoor neemt de levenskwaliteit  toe en kan er meer voldoening worden ervaren.

Bij het begin van de wandeling verbinden wij ons met de omgeving van de Kalmthoutse heide.  Wanneer we ons losmaken van gedachten kunnen we voluit gaan genieten van de natuurlijke schoonheid die niet alleen de omgeving maar ook ons innerlijk te bieden heeft.

 

Inschrijven kan via contact. 

Stilte
Pelgrim tocht