SJAMANISME BELEVEN 

Hoe ervaar ik sjamanisme?

 

In 2009 kwam ik in contact met energetisch werk.  Wat mijn aandacht trok was vooral dat er een poort voor mij opende die toonde dat er meer is dan wat ik met mijn ogen kon waarnemen.  In de wereld van het sjamanisme heeft alles een bewustzijn en is er een sterke band met de natuur.  Sjamanisme en natuur liggen op één lijn verbonden met elkaar.  Vanuit die essentie is dus ook de mens sterk verbonden met de natuur.    

Ik voel al vele jaren een connectie met de energie van de indianen.  Vooral door hun natuurlijke manier van leven.  Heel anders dan wat wij hier in het Westen doorgaans ervaren. Zelf zoek ik dagelijks graag de natuur op;  even een moment voor mezelf met de bomen en al het groen om mij heen.

Soms hoor je wel eens van die verhalen dat een sjamaan reist in zichzelf.  Dit is wat ik zelf al vele malen heb ervaren.  Om healingen te kunnen verrichten wordt dit door een sjamaan toegepast.  Via healingen en teachings kunnen er ook antwoorden op vragen komen die voor meer harmonie en balans in je leven kunnen zorgen.

De bal ging rollen toen mijn moeder overleed.  Ik maakte in die tijd dagelijks wandelingen in de natuur en kwam erachter dat gedachten mijn leven beheersten.  Via het sjamanisme ontdekte ik dat alles wat ik nodig heb al aanwezig is.  Alle kennis die ik in dit leven nodig heb, ligt verborgen opgeslagen als een schatkist.  Om erbij te komen is stilte nodig en ook het loskoppelen van gedachten.  Inmiddels heb ik een ruime rugzak aan ervaringen opgebouwd.  

Sjamanisme is een poort tot harmonie, balans en genezing

  

Sinds 2009 ben ik op het pad van het sjamanisme beland.  Doorheen de jaren heb ik verschillende technieken ontvangen om healings en readings uit te voeren.

In 2017 zette ik mijn sjamanistische pad verder bij Crow Society in Rijsbergen.  Daar leerde ik werkelijk contact maken met mijn innerlijke wereld wat mij vervolgens verder bracht op het pad van de sjamaan.

In de zomer van 2020 behaalde ik er mijn healers certificaat. 

 In 2022 vervolg ik dit pad met de "Huntings for medicine". 

Sjamaan Sun Crow van Crow Society is opgeleid bij the Susquehannock tribe of Florida.  Haar missie is om de ware Native American spiritualiteit te herstellen. Deze kennis draagt zij dan ook met veel passie over op anderen.

www.crowsociety.com

sjamanisme
Sjamanisme