LENTEBELEVEN

Ostara, lentefeest

Dit event zal plaats vinden volgend jaar 2023, rond de lente equinox.

 

Locatie:            ?

Wanneer:         ?

Programma:   spelenderwijs wandelen, een stiltewandeling en een drumcirkel 

                              (ook mogelijk om afzonderlijk te volgen)

Bijdrage:         ?

 

14u00   Spelenderwijs wandelen

Deze wandeling is een gevarieerde wandeling vol luchtigheid en creativiteit.  Om je innerlijke kind opnieuw te activeren en je levensenergie te optimaliseren. Een wandeling waarin ik iedereen uitnodig om te ervaren hoe het voelt opnieuw kind te kunnen zijn. Waarbij je de gelegenheid krijgt om verbinding te voelen met anderen en elkaar op een leuke kinderlijke manier te kunnen ontmoeten.                        

16u00   Stiltewandeling

Tijdens deze wandeling nodig ik je uit om bewust te zijn van je gedachten. Gedachten houden ons vaak uit het moment maar wanneer we hiervan loskomen, kunnen we op een veel intensere manier gaan genieten.  Onderweg maken we regelmatig bewust contact met de natuur.  We wandelen aan een rustig tempo waarbij de aandacht ligt op stilte en bewustwording.

 

17u30   Gezamenlijke potluck

Hierbij nodig ik iedereen uit om een gezond hapje mee te nemen om met elkaar te delen.

 

18u 30  Vier windrichtingen drumcirkel 

Deze drumcirkel is een uitnodiging om dankbaarheid met elkaar te delen.  We drummen samen in harmonie uit respect voor de natuur volgens de 4 windrichtingen van het medicijnwiel van de oude Kelten.

Indien je zelf in het bezit bent van een drum mag je deze meenemen.  Evenals iets van jezelf, bij voorkeur een natuurlijk element, als gift aan het vuur.

 

20u30  Afsluiten programma

Lente