PLANNING TUINAANLEG

Tuinaanleg
Tuin aanleg
Tuinaanleg

 

Wens je je tuin anders in te richten dan kan je vrijblijvend een afspraak met mij maken. Ik help je graag om mee te denken wat er mogelijk is in je tuin. Afhankelijk van hoeveel zon en schaduw er is, kunnen we van je tuin een paradijs maken.


Wat zou het fijn zijn om na een drukke werkdag tijd te nemen voor de natuur dichtbij in je eigen tuin. Genieten van de vele kleuren en kleine dieren die een bezoek brengen en je de kans bieden om terug in het moment te komen.


Een tuin kan heel veel bieden. Het loont de moeite om er over na te denken hoe de tuin zonder veel werk kan bijdragen aan kwaliteit.
Samen met jou kunnen we zien hoe we de tuin inrichten. Welke planten horen bij elkaar en vormen een mooie combinatie. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we het hele jaar door bloemen hebben in onze tuin? Er zijn veel mogelijkheden om van je tuin een paradijs te maken voor jezelf en de vele bezoekers die graag komen mee proeven.


Ik help je graag bij de indeling van je tuin, van plan tot en met het uitvoeren van beplanting.


Mocht je interesse hebben om op een andere manier en onderhoudsvriendelijk te werken, kan je vrijblijvend contact opnemen.