DRUMCIRKEL SWEET AND SOFT

Glijdende schaal: 15€ - 20€- 25€ naar eigen mogelijkheden, graag contant voldoen voor aanvang
Locatie: Eco villa, Wildertse duintjes1, Essen
Wanneer: Zondag 17 december om 14 uur
Meebrengen: een stukje oogst die je wenst te offeren aan moeder natuur en de spirits, een flesje drinken, een sjamanendrum of een gerelateerd instrument.
Evengoed welkom zonder instrument

Dit is een tijd van naar binnen keren, contact maken met je innerlijke zelf. Het donkere van deze tijd nodigt ons uit om het licht in onszelf op te zoeken en te laten schijnen. Zacht en vanuit zelfrespect. De sluiers naar de andere werelden zijn in deze periode dun.

 

Laten we alles even loslaten, en genieten van elkaar door alles achter ons te laten. Samen muziek te maken en met elkaar te verbinden en om tijd te nemen bij wat jou richting en verlangen is. Samen drummen in harmonie met respect voor moeder natuur, de spirits en alles wat zichtbaar en onzichtbaar is, in de richting volgens het medicijnwiel.

 

Nadat iedereen zich verbonden heeft met de cirkel zal deze geopend worden met een uitnodiging om in het vuur een natuurlijk element te offeren aan moeder natuur, met daarbij een warme intentie te plaatsen voor jezelf en de wereld. Door samen te drummen kom je in contact met je ware kern en moeder natuur. De drumcirkel wordt gesloten onder het genot van een kom soep nadat iedereen zijn dankbaarheid met elkaar heeft gedeeld. Gaat buiten door bij het vuur, bij regenweer zal de drumcirkel binnen plaatsvinden.

Bij inschrijving wordt je op de hoogte gebracht van de laatste update.