REIKI EN HEALING

Wat is reiki of een healing?

 

Een healing of een reiki sessie herstelt de balans in lichaam en geest.  Vaak brengt het helder inzicht in situaties en kom je terug meer in je kracht te staan.  Samen met jou kijk ik welke behandeling op dit moment voor jou het meest van toepassing kan zijn.  Daarom werk ik eerst met een korte reading om inzicht te krijgen in je vraag en situatie van het moment. 

 

Reiki

 

Tijdens een universele reiki sessie ga je ontspannen liggen terwijl ik je zacht aanraak van hoofd tot aan je voeten. Dit verloopt volledig in stilte. Reiki ontspant heel je lichaam en je mind. Je zal merken dat je gedachten als vanzelf rustiger worden en je levensenergie opnieuw meer gaat stromen.

 

Energetische healing

 

Via de vraag van je situatie kan ik toegang krijgen in lagen van bewustzijn waar een trauma zich heeft vastgezet, en deze op dat niveau kan transformeren. Als een trauma zich op zielsniveau volledig herstelt, dan zal je hele systeem zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheid  waardoor je meer levensvreugde en kracht in je dagelijks bestaan zal ervaren. Tijdens de behandeling kan je rust ervaren of een gevoel van vreugde en kracht. Het kan ook zijn dat je de healing helemaal niet bewust ervaart maar dat je achteraf onverklaarbaar beduidend beter in je systeem komt te zitten.     

 

Reiki en healing