1 OP 1 SESSIE

Hoe belangrijk is het om in contact te staan met de natuur? Wij mensen zijn allemaal onderdeel van de natuur. Daarom is het van belang om dichtbij de natuur te staan. Het is in deze wereld een extra uitdaging om te kiezen voor de eenvoud van de natuur. Doordat we soms meegaan in de hectiek van deze tijd, maken we te weinig tijd vrij om werkelijk contact hiermee te maken.  Een wandeling maken in het bos kan verheldering brengen op vragen waar de oplossing soms onvindbaar is. 

 

Vaak leven we teveel op plaatsen waar het ontbreekt aan vergroening. Of brengen we te veel tijd door achter een scherm. Onze maatschappij brengt vaak overprikkeling met zich mee, waardoor we het contact met onszelf verliezen. Door er opnieuw voor te kiezen om vaker buiten te zijn in je eigen tuin of nabij gelegen bos herstel je geleidelijk aan het contact weer. Als je meer tijd doorbrengt in de natuur, kan je gevoel van ondersteuning, bescherming en zelfvertrouwen groeien. Hierdoor kom je automatisch meer in harmonie en balans waardoor je leven er anders zal gaan uitzien en je meer voldoening zal vinden in je dagelijkse bestaan. 

 

Sjamanisme als leidraad

 

Sinds 2009 ben ik op het pad van het sjamanisme beland.  Doorheen de jaren heb ik verschillende technieken ontvangen om healings en readings uit te voeren.

Mijn belangrijkste leraren waren sjamaan Frank Coppieters en Sun Crow. 

In 2017 zette ik mijn sjamanistische pad verder bij Crow Society in Rijsbergen.  Daar leerde ik werkelijk contact maken met mijn innerlijke wereld wat mij vervolgens verder bracht op het pad van de sjamaan.

In de zomer van 2020 behaalde ik er mijn healers certificaat,  in 2022 vervolg ik dit pad met de "Huntings for medicine". 

 

Intake gesprek

 

Voorafgaand is er de mogelijkheid om vrijblijvend een intake gesprek te hebben waarbij je kan nagaan wat het beste bij je past; een natuurwandeling, reikisessie of energetische healing.

 

 

 

Aanvraag intake gesprek.

Privé sessie